Pages

Thanks my follower (^_^)

Monday, April 11, 2011

::Hingga Akhir Nafasku::

sekarang adalah tahap genting dalam perjalanan sem 2... semua tengah bersengkang mata mengadap buku....jangan stress lebih2 ye semua....stress sikit2 je dah la.....
kalau dah boring baca buku tu, jom! kita hayati lirik ni sama2....
lirik lagu 'Hingga Akhir Nafasku' nyanyian oleh Muzzy

 Berikanlah aku
Sesuatu yang meyakinkan
Sesuatu yang takkan hilang
Yang terbaik untuk diriku
Tuk hidupku

Hulurkan tangan mu
Berikan ku keyakinan
Hingga akhir nafasku
Bila sampainya waktu
Terindah

Chorus:

Hingga akhir nanti
Ku hargai semua ini
Yang terindah
Yang tercipta
Dalam hidupku
Kisah hidup ini
Hingga ke akhir nafasku
Kan menjadi sejarah
Dalam hidupku

Takkan kau fahami
Apa yang tersirat di hati
Masa pantas berlalu pergi
Kenangan kan tetap di hati
Di hargai

Suatu hari nanti
Detik waktu kan terhenti
Hingga akhir nafasku
Bila sampai nya waktu terindah


faham2 lah sendiri maksud disebalik lirik ni...(selingan je)

ok, meh kita sambung study balik....
http://www.cute-smiley.com
semoga kita sama2 dapat jawab exam dengan tenang dan semoga apa yang kita baca akan lekat diingatan...bukan untuk exam je.....apply la ape yang kita belajar tu untuk masa hadapan....
peliharalah minda kita dengan baik supaya mudah untuk mengingati ilmu yang kita pelajari...
semoga dipermudahkan perjalanan peperiksaan kita...insyaallah

2 comments:

..SuRaYa.. said...

all the best asmaq!!

asmaqhusna said...

thanks su...good luck utk kamu jugak...same2 lah kita buat yg terbaik :>

tabung untuk belajar ---->