Pages

Thanks my follower (^_^)

Sunday, March 6, 2011

::tUkaR naMa::

nama kat FB saya tu dah tiga empat hari la bertukar.....
hari ni ramai yang tanya saya kat FB tu...hehee...ramai yang tak kenal lol
sekarang saya dah letak gambar sebenar supaya korang kenal
tapi saya tak boleh tukar nama lagi
http://www.cute-smiley.com kenapa???
sebabnya saya dalam proses meremove orang yang tidak dikenali.
bila tengok je home ramai je yang bernama pelik dan tak kenal lak tu
kalau korang rase name saya pelik dan nak remove, i don't care
ada aku kesahhh!!!
bila tukar nama ni seronok je rasa, tak de orang ganggu, notification pun sikit je...
saya mungkin takkan ubah nama tu...
lagipun saya mahu kurangkan FB sekarang
saya mengaku yang FB ni salah satu faktor saya kurang study
so, sekarang saya mahu fokus study dan mahu capai target azam sem ni
tak dapat capai 100% pun tak pe, dapat capai 80% tu ok laa..
satu lagi faktor saya mahu kurangkan FB sebab saya tak mau orang terasa dengan perkataan saya dan salah faham dengan post2 saya tu.....tabiat buruk saya adalah suka hentam orang kan....hahahaaa~
tapi saya nak hentam jugak orang kat blog saya ni
kalau tak suka jangan baca dan jangan bukak langsung
dan blog ni bukannya ada orang peduli pun kan
blog aku bukan blog bapak kau
ok, chow dulu.....tak mo citer panjang2!!!! jom baca buku http://www.cute-smiley.com

No comments:

tabung untuk belajar ---->