Pages

Thanks my follower (^_^)

Monday, March 28, 2011

::stUdy weeK di mAna???::

beberapa hari lagi kami akan berjihad di medan perang. minggu depan merupakan minggu study week.
seminggu wwoooo....nak kena cover enam subjek termasuk empat subjek major.
padan muka, sapo suh amik banyak2 subjek major....huhuuu

dalam perancangan saya, saya tak mau habiskan study week di kolej ni
x suka...x suka...terseksa...terseksa....
duk bilik single ni kadang2 best kalau kita busy....tapi kalau kita tak busy???
kalau tak busy saya rasa saya nak berbual-bual dengan yang bernama manusia bukan dengan cicak
boring kan duk singgle room ni...tapi kalau duk dengan roomate yang macam 'tunggul' baik tak payah

arghhhh! tak boleh study week kat sini. kalau sakit cam ne? nak makan pun malas nak turun...kuang3x
tapi....antara dua, study week kat rumah atau balik putrajaya?
kalau kat rumah tak pasti boleh fokus ke tak sebab siang hari budak kecik sorang tu ada
boleh ke study dengan dia? kalau masak tu boleh la...
kalau kat rumah pak cik plak boleh je nak study...siang hari semua keje, anak dia plak skolah
malam pulak depa tido awal......tapi satu je masalahnya. saya tak selesa kalau duk rumah orang dengan goyang kaki je.....nak tolong masak, tak tau nak masak cam ne....dah la tak leh masuk dengan mak cikku sorang tu...anak2 laki dia lagi la...malu2 je bila saya ada....haish!

tadi call mama, dia suh study week kat rumah dia.....urmmmm....tapi mama cakap terpulang la. asalkan kita selesa. tak boleh la mama....saya takut duk kat rumah tu sorang2...siang hari semua tak de. dah la rumah jauh dengan jiran. untuk melepaskan rindu, saya akan balik rumah mama ujung minggu ni....weeeee~~

~my adopted family~


kakak saya pulak senget, suh saya study kat shopping mall atau kat panggung wayang....boleh je kalau nak gagalkan result kan....jangan marah kakakku yang senget....hahaahaaaa
nanti kita berbulan madu di jakarta sama...mau nggak (^_^)

3 comments:

nurul fiyda said...

4 hari kat umah tue, 4 hari kat umah mak sgai tengi... hehehehe

asmaqhusna said...

minggu depan ada kelas lagi....tak sampai seminggu pun cuti study week. so, kne pilih salah satu...huhuuu

nuraizul_3hroshamir@yahoo.com said...

cihsss...!!kakak wat mana tu senget...rasanya semua jalanya betol...

tabung untuk belajar ---->