Pages

Thanks my follower (^_^)

Sunday, March 13, 2011

::riNdu+maLas+bOring::

malam ni hati ku meronta-ronta untuk balik rumah
miss so much to my family
bilakah ada peluang untuk ku balik rumah???
tak balik rumah, dapat balik rumah pak cik pun jadi la
tak suka duk di sini....i'm so stress!!!
tapi kalau balik rumah pak cik lagi stress
goyang kaki je aku kat sane
tak reti nak tolong mereka sekeluarga

a special thanks to my friend, ita because temankan saya berbual malam ni
berlakunya sesi luahan perasaan ye kita
but i'm still can't focus to my study lol
malam2 ni terasa nak kuar jenjalan plak
nak makan kek, makan ais krim, nak makan.....

ah! asmaq...esaimen banyak lagi tak siap
siapkan esaimen...siapkan esaimen.....


No comments:

tabung untuk belajar ---->