Pages

Thanks my follower (^_^)

Sunday, March 6, 2011

::bonGkar raHsia::

rahsia......rahsia......rahsia
sekarang saya menjerit kuat2........arghhhhhh....nak menangis plak....uwaaaaaaaa
ghupeya koje den banyak lagi yang tertangguh
ujung miggu yang teruk...den tak leh settlekan koje yang menggunung tinggi

eh, nak tau lagi satu rahsia...
saya telah menjadi seorang pembunuh malam ni
seekor lipas berjaya ditumpaskan...huh!
first time lipas masuk dalam bilik ni...geram tol laaa
maap la ye lipas...den geli nengok ang duk terbang dalam bilik den ni haaa

ada satu lagi rahsia....
semalam my beloved mom call
biasanya kalau naik nama bonda di fon den tu, kompem adik den yang call
tapi semalam memang betul2 bonda den laaa
huhuuu....nak nangis rasanya sebab terharu
parents den ni tak same cam parents orang
dorang...kalau tak de hal penting, tak de maknenya nak call anak dia ni haaa
tapi semalam ma call sebab nak tanya khabar je
mesti dia risau sebab dah hampir 2 minggu den tak call depa
biasaya seminggu sekali den akan call depa
ma kata "gano? lamo tak dengar kabar?"
den berkato "hehee...tak dop kedit la ma."
ma balas "tak dop duit ko?"
den pun oyak "ado lagi...duit hok ayah wi tu tak abih lagi"
stop di situ...i've no topics...then i ask her to give her phone to my sis
urmmm...detik di hati ini mengatakan yang mak den tu rindu dengan anaknya ini
mane idoknye...sem ni den jarang balik...tambah lagi adik den tu busy dengan silat ye
mesti kesunyian kan
harap2 minggu depan dapat balik untuk tatap muka my mom
walaupun dia tak pernah luahkan perasaan rindu
den tau dia risau dan rindu dengan den
heheee
wait for me ma..!! i'll come back next week...
isyaAllah


No comments:

tabung untuk belajar ---->