Pages

Thanks my follower (^_^)

Tuesday, March 15, 2011

::I waNt to Say tHat c****m mEngOm::

Hari ini dalam sejarah
kena marah
http://www.cute-smiley.com
my bonda marah sebab minta duit dengannya
sedangkan ayah yang akan bagi duit
my bonda cakap, ayah selalu marah2 bila cakap saya tak de duit (marah2 sayang)
ayah nak saya mintak sendiri dengan dia
ayah...asmaq bukan tak de mulut
cuma takut nak cakap....hehee
sekarang tengah fikir ayat untuk anto mesej kat ayah
my ayah is like prime minister
kena bagi ayat formal sikit.....hohohoo

I need money....I need money....
I need to pay debt of my sis tomorrow (satu koje plak nak cari tempat bayar berukband ni)
I was so depressed when celcom call me (celcom mengom)
pagi tadi siap ugut aku lagi...nak gandakan hutang la....pastu bawak ke mahkamah laa...
saya menci c****m..!!!!!
nak potong berukband hari tu...dia suh tunggu sampai bil satu lagi, padahal beruk tu dah tak leh guna
aku yang jadi mangsa....because that berukband atas nama aku
huh! enough...i don't want use my name again to buy something for someone (broken english)
don't lend my name again~~~
although I use celcom number, I tetap nak cakap...celcom mengom!!!
http://www.cute-smiley.com

No comments:

tabung untuk belajar ---->