Pages

Thanks my follower (^_^)

Thursday, March 3, 2011

::sekAli laGi....eMo::

di kala malam menjelma, diriku mula termenung...termenung memikirkan semua...semua masalah.
malam ini, dengan ditemani alunan muzik nasyid, tangan ini rajin membelek-belek buku teori. banyak benda yang harus diri ini belajar hanya kerana TERponteng satu kelas.
jam menunjukkan 11 malam, fikiran mula bergerak pantas memikirkan ape yang perlu dibuat? apekah kerja yang tak settle?
tiba-tiba.....................................bulan3...bulan yang kritikal
aaaarrrrrrrrrrgggggggggggggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!

MySpace
esaimen banyak yang tertangguh.....projek ada yang tak gerak lagi.....presentation tak prepare lagi
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~
MySpace
semua nak minggu depan.....case study pulak asyik bertambah je!!!!!
aaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrgggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhh!

ok dah. setakat ini sahaja yang ingin saya lepaskan. 
sekian, wassalam~
tak nak lah emo2 ni..........kang cepat tua
sabar2 lah dalam menyiapkan tugasan.........inilah kehidupan seorang pelajar
jom sambung study~
buatlah slow2....itu lebih baik daripada tak buat langsung
SELAMAT MENGULANGKAJI SEMUA

No comments:

tabung untuk belajar ---->