Pages

Thanks my follower (^_^)

Monday, May 30, 2011

::FaceBook merajuk denganku sudah...::

Amin rajin gosok gigi,
gosok gigi lepas makan,
saya mau ucapkan selamat pagi,
pagi2 berblog sambil makan.

saya nak mengadu ni....nak mengadu pasal FB. FB ku udah merajuk donk....kenapa ya? kenapa?
mentang2 la asmaq ni dah kurang komen & like status orang, sekrang dia tak bagi terus asmaq like & komen. nak buat status sendiri pun tak boleh...nak hantar mesej kat inbox pun tak boleh....nak tengok gambar pun tak boleh...nak bukak chat lagi la tak boleh...tapi kalau conteng kat wall orang boleh pulak. ape ke hey nyerr???

hari ni dah masuk dua hari kot FB buat hal...hanya mampu melihat je aktiviti orang kat home tu. biasanya asmaq bukak FB untuk chatting & balas mesej kat inbox....tapi....tapi....sekarang betul2 merajuk ye kamu. harap2 tak de orang pergunakan FB ku ni. takut jugak den.....

waaaaa....bagus jugak FB ni jadi macam tu. boleh fokus study. fokus la sangat!!!!!
chaiyok....chaiyok....study lah asmaq!!!!!http://www.cute-smiley.com

2 comments:

tabung untuk belajar ---->