Pages

Thanks my follower (^_^)

Monday, July 25, 2011

::Tanpa roti, Perut tak kenyang::

selamat petang semua...!!! 
(gaya sheila rusly)
hari ni nak share pasal makanan lagi.
al-maklum lah orag tak de koje...makan je la koje nya...
lunch semalam asmaq buat sandwich inti tuna yang dimasak kering, tujuannya nak buang air...pestyme makan tuna omega, tak leh telan, nak muntah rasanya. so, asmaq masak ler. then letak jugak telur yang digoreng separuh masak. yummy! sedap sangat bila tegok kuning telur tu meleleh cair...
kalau ada sayur sala lagi besh..
mulanya ingat nak masak tuna dengan telur...kebetulan ma asmaq goreng telur untuk makan dengan nasi goreng. ambik je telur tu, senang koje.

roti tuna asmaq

brekpes semalam dengan roti, lunch dengan roti, dinner pun dengan roti.
terbawak-bawak ke rumah pulak tabiat makan roti ni.
duk kat hostel selalu sangat makan roti...jarang sekali nak beli nasi.
orang yang malas katakan.
kalau takde roti jawabnya ikat perut la dekat hostel tu.

itu kat hostel, kat rumah selang seli makan nasi.
 hari ni makan nasi, esok makan roti..
bukan diet, tapi malas nak suap nasi....
hohohooo

2 comments:

Ladida said...

aiyo...nak suap pun malas ke cik kak? makan pun malas ni kes berat ni..hihihi

asmaqhusna said...

asmaq nuzam memang terkenal dengan kemalasannya...hahahaa (gelak jahat)

tabung untuk belajar ---->