Pages

Thanks my follower (^_^)

Monday, July 11, 2011

::I want to give a hug to you::

salam sore....salam sore...
hatiku senang banget....rupa2nya boleh jugak cek result walaupun tak bayor yuran.
thanks to my friends coz give me that information (broken english)

lepas check result tadi, rasa nak lompat tinggi.....nak peluk Dr. N....
thanks Dr. N give me that result....walaupun tak solid, asmaq tetap bersyukur.
selama 3 bulan bertarung kekuatan belajar subjek Dr. N sangat memeritkan, but she give me a medicine...terubat segala luka dan kudis selama belajar bersama Dr. N.
asmaq harap kawan2 yang seperjuangan pun dapat result yang baik dan lebih baik daripada asmaq.

lepas ni may be asmaq tak belajar dah dengan Dr. N...bukan benci...tapi stress dengan tugasannya. lagipun subjek sem depan asmaq tak de kena mengena dah dengan Dr. N.....cukuplah setahun lebih kita bersama. but I still wnt to see U for saying 'TERIMA KASIH'..pensyarah yang banyak memberi semangat untuk belajar. U are the good lecturer....
thanks Dr. N....if U ada kat sini sekarang, I want give U a hug...sayang Dr. N lebih2!!!!

2 comments:

Ladida said...

tahniah...nak bagi Dr N bacalah!! ahaaa

asmaqhusna said...

hahaa...kalau boleh bagi, bagi lah...saya nak peluk dia betul2 malu. malu2 kucing

tabung untuk belajar ---->