Pages

Thanks my follower (^_^)

Wednesday, July 6, 2011

::Hasil Masakanku::

bangun pagi, gosok gigi,
ngadap laptop, hupdate blog lagi...
(pantun ntah hape2)

sepanjang cuti ni asmaq baru buat dua benda....tyme rajin je masak2 ni (~_^)
my first masakan....jeng...jeng...jeng!!!!


makaroni bakar

makaroni bakar ni buat sempena birthday anak sedare asmaq, nusaibah yang genap empat tahun. dah lama tak buat benda ni, tak berapa menjadi sebab makaroni berterabur. buat serta merta la katakan, tak cukup bahan, main hentam je. tapi asalkan boleh telan ok la tu....

cucur bawang

haaaaa.....ni la cucur yang asmaq buat dua hari lepas untuk makan petang.cili tu sebagai hiasan je, kebetulan dah ada kat depan mata. asmaq bukan letak bawang je, siap letak Deli Chicken lagi. sebenarnya nak letak udang, tapi malas nak siangkan.
cucur ni dijamu bersama jiran2. sampai tak cukup derrr. satu kepuasan dirasa apbila orang dapat makan ape yang kita masak.

yang selalu asmaq buat adalah dadih. buat masa gi berkelah dengan jiran2 minggu lepas. akan datang, i will make a pizza and biskut raya.
opps!!! biskut raya ni nak buat sample je. nak ambik tempahan awal2.....my jiran akan tolong asmaq untuk buat biskut dan dia yang bagi support untuk asmaq buat semua.
dari duk goyang kaki, baik tambah duit....dalam masa yang sama boleh la exercise sikit. i don't want to be a fat girl.....huhuuu

tugas asmaq sekarang, mau cari resepi biskut....zasssss~~

No comments:

tabung untuk belajar ---->