Pages

Thanks my follower (^_^)

Sunday, July 24, 2011

::Nuzam's Pricess made Pizza::

wink...wink...finally we make pizza...
actually, dah lame nak post entri ni...tapi ade je halangannya....
 pizza ni buat hujung minggu2 lepas....saje2 nak mengimbau kembali zaman2 kakakku tyme bujang dulu yang suka buat pizza. pizza made by three of Nuzam's princess. sorang buat doh, sorang lagi canai doh and me tukang bakar..

first bakar...hangit keju je...tapi tetap sodapp!!

yang ni paling besar....kami bakar atas tudung periuk je

inti banyak lebih....so, I made pizza based of bread...very nice!
kami buat setengah kilo gandum, dapat buat lima keping pizza...best wooo...sarapan pizza, lunch pizza, dinner pun dengan pizza. bagi jiran dan kawan2 sikit. tapi lagi sedap kalau tak letak daging cincang.

roti telur

roti tu buat pagi tadi...first tyme rasenya bangun pagi2 terus mengadap kuali untuk buat benda tu.
kakak asmaq yang nak bawak bekal untuk perjalanannya ke terengganu.
kalau tak buat kang kempunan pulak dia....dah la semangat gi beli roti malam tadi...

#tension betui nak upload gambor...so slow maaa

2 comments:

Ladida said...

wah pandainya buat pizza..mcm sedap. asma buat yg part mana?

asmaqhusna said...

saya part bakar & letak2 topping je...klu nak rase meh la rumah ni :>

tabung untuk belajar ---->