Pages

Thanks my follower (^_^)

Tuesday, July 5, 2011

::Kojeku Main Masak2::

today is nothing to do.....dah nak dapat koje, parents plak tak bagi sebab orang tu garang.
kalau nak koje tu senang je kat sini, berlambak....tapi parents asmaq susah sikit nak bagi kalau tak kenal sape pemilik perniagaan tu....hohohooo

tadi my ma kate koje je kat rumah ni, nanti bayar la tiap2 bulan. huh! nak buat ape kat rumah? berapa la sangat nak baginye? kalau keje kat luar ni boleh la tanggung yuran yang tertangguh tu,..nak beli top up lagi...barang peribadi lagi...nak format laptop pun terpaksa ditangguhkan....kalau pakai kete, kena bayar minyak lagi.....huaaaarghhh! nak keje.

tapi tak pe, untuk mnghilangkan boring, kita main masak2....eheehee
lepas tengok citer 'penkek jagung lempeng kelapa' tadi, terus teringin nak buat penkek. kecur air liur tengok penkek dia....

yummy! shedapnyeee penkek...


skarang tengah intai2 resepi penkek. nak buat bila pun tak tau ler...intai2 je dulu. menu petang ni kita makan cucuq bawang je laaa...

ok chow! nak main masak2....ho yaeh!!!!!

2 comments:

nonierahman said...

harap minta izin dulu sebelum copy n paste gambar,at least share link sumber.tq

asmaqhusna said...

owh yaaa...maaf! lupa nak cakap...

tabung untuk belajar ---->