Pages

Thanks my follower (^_^)

Thursday, July 7, 2011

::I want to say soorry...::

orang selalu kata setakat mintak maaf tak cukup.....
hari tu saya main ambik gambar kat blog orang, lupa nak mintak izin.
heheee....dah lama sangat tak cakap pasal blog orang.

dengan ini saya sekali lagi mintak maaf kepada tuan punya blog my lives & my love. teruja sangat degan hiasan penkek anda yang cute mute sampai lupa nak tinggalkan komen.

niat untuk buat penkek tak jalan2 lagi....jalan2 je yang melebih....haish!
hari ni nak kuar jenjalan lagi....menziarah rumah kawan yang selalu asmaq pegi (^_^)
famili dia dah macam famili asmaq sendiri dahh....

No comments:

tabung untuk belajar ---->