Pages

Thanks my follower (^_^)

Monday, October 17, 2011

::Test::

Entri ini untuk percubaan!!! nak test boleh post ke idok....
soalnya FB asmaq macam tak berfungsi...yang herannya, benda lain boleh bukak and boleh nak post.
nak kata tenet lembab, emel asmaq boleh anta.
tak faham la FB ni...nak post x bleh, komen tak boleh, like tak boleh, nak approve kawan pun tak boleh...

tersangat-sangat tension....handphone asmaq hilang. semua guna FB untuk berhubung...tak cek langsung emel yang asmaq anta..... nak bagi tahu suruh cek emel pun dah memang tak boleh.
sekarang hanya emel je yang boleh asmaq guna untuk berhubung.
sooooooo sad....

No comments:

tabung untuk belajar ---->