Pages

Thanks my follower (^_^)

Tuesday, October 25, 2011

::My Contect Lens Sampai::

Selamat Pagi Flora dan Fauna (^_^)
Happy Deepavali to all yang sedang menyambut perayaan deepavali hari ni.
semua cuti hari ni....syoknyaaaa!

semalam i take my contact lens.
dah tiga minggu order, baru siap...jarang kot orang guna contact lens ni.
asmaq order yang toric punya. colourless je, khas untuk silau yang tinggi.
kalau yang berwarna takde lah yang jenis toric ni.
daripada dulu lagi duk cari contact lens yang ada silau. 
akhirnya dapat jugak....

My Contact Lens

asmaq beli dua kotak sekali gus sebab power mata kiri kanan asmaq jauh beza.
terpaksa lah beli dua, boleh lah tahan enam bulan tu.
ada tiga pasang satu kotak.
heheee
beli sekotak solution je dulu.
solution beli yang mahal, so kena test dulu lah.
sebelum ni guna yang complete punya.

No comments:

tabung untuk belajar ---->