Pages

Thanks my follower (^_^)

Monday, October 24, 2011

::My Freinds Konvo::

Bersua kembali kita dalam rancangan.....rancangan...Pelayaran Kehidupan.
haish! sejak dua menjak ni malash betul lah nak hupdate belog.
hari ni just nak share gambor...blink2!!!
gambar kenangan kawan2 asmaq yang dah konvo dan bakal konvo.

16 oktober 2011, cik ejah konvo...
tapi kami tak sempat nak jumpa dia walaupun dah berjaya menjejaki UPM...
terasa macam rusa masuk kampung je...terpinga-pinga sebab first time masuk UPM.
never mind, walaopon tak berjaya jumpa dan bergambar dengan cik ejah, kami bergambar lah kami2 je.
tak boleh tunggu cik ejah kuar waktu tu sebab nak kejar ke shah alam pulak...

Cik Asmaq & Cik Ita @ UPM
(kebetulan pulak jumpa fakulti kita kan cik ta)

25 oktober 2011 iaitu esok, cik ita pulak yang kovo.
sorry frend, I have class tomorrow. tak dapat nak tengok you berkonvo.
tapi asmaq dah tengok cik ta amik jubah kan, kira sama lah tu ye.
tahniah fren! semoga kamu berjaya dalam menggenggam ijazah kelak.

Ni hadiah untuk cik ta...orang nak bagi hadiah betul tak mo

with my old frend (kalau di trancelat akan jadi kawan tua saya).
Cik asmaq, Cik ita, Cik miey

kebetulan pulak kami balik bercuti di hujung minggu...tu yang dapat bergambar sama2.
kalau tak, tak merasa la nak bergambar dengan jubah UITM...hik3
tasik GM jugak yang menjadi lokasi untuk shooting.
nak pergi banyak2 tempat dah tak sempat sebab pekena ais krim setinggi gua sorang2 kan...

next, tunggu giliran cik miey berkonvo pulak...then asmaq.
hooo yeah!!

No comments:

tabung untuk belajar ---->