Pages

Thanks my follower (^_^)

Friday, June 17, 2011

::Saat2 Terakhir Hantar Esaimen::

rumah saya dekat dengan cameron,
kat cameron banyak teh,
lupakan pasal cameron,
saya mau berceloteh.

tajuk hari ni "saat terakhir hantar esaimen"...bunyi macam buat keje last minit je. boleh dikatakan last minit jugak la....ini la yang saya tak suka bila jadi ketua. kena gabung last minit. dah bagi tarikh suruh send awal2, tapi lewat jugak dapatnya. lewat jugak la tugasan mengedit dijalankan.

hari ni asmaq terpaksa bertungkus lumus untuk siapkan dua report, HRP & RP usahawan. HRP tu sebenarnya dah siap, tapi resultnya tak memberangsangkan. so, asmaq buat balik dengan harapan Dr. N naikkan sikit markah.... saya nak 'A' untuk projek tu. please Dr. N....

semua nak kena siapkan hari ni. semalam tak boleh nak buat ape2 sebab migrain tiba2 menyerang. biasanya asmaq perlu ambik masa dua tiga hari untuk hilangkan migrain. ubat pun dah buang semua coz i hate medicine. dengan kepala yang nak pecah ni terpaksa la siapkan esaimen tu. nasib baik tak de orang kat bilik tadi. asmaq pasang lagu kuat2, karok dalam bilik sesorang untuk tambahkan lagi sakit kepala....hak3
http://www.cute-smiley.com
dah siap print semua, asmaq turun naik tangga cari bilik pensyarah, terketar-ketar kakiku dibuatnya. nak pengsan pun ada. disebabkan sakit kepala sangat, asmaq buat keputusan untuk keluar dari UKM kononnya nak sembuhkan kepala yang sakit. tapi masuk dalam komuter je, tengok benda semua jadi dua. huh! nasib baik tak ramai tyme tu, boleh relax2 kejap. then, sampi ke destinasi, asmaq take a rest again. muhasabah diri jap. apa yang telah asmaq buat. may be silap asmaq jugak kot. rasa macam tak puas hati je dengan report yang dihantar tadi. nasib baik ada orang buat lawak melalui sms.....kalau tak ada je air jernih yang akan keluar. bukan manja, tapi sensitip (~_~)

sekarang, masa untuk kemas barang. nak balik dah...... minggu depan exam. peduli hape dengan exam. exam je pun, bukannya perang dunia. semangat!!! mau balikkkkhttp://www.cute-smiley.com

No comments:

tabung untuk belajar ---->