Pages

Thanks my follower (^_^)

Thursday, January 6, 2011

::21 tAhuN hidUp akU::

saya suka tarikh semalam, 6 january. nak tau kenapa....pada 6 januari 1990 lahirlah seorang puteri di bumi kelantan, dan di beri nama siti asmaq, name dipetik dari name asma' abu bakar as-sidiq.

semalam birthday saya lorhhh...alhamdulillah sudah 21 tahun saya merasai kenikmatan hidup di dunia ni. tiada ape yang istimewa di hari lahirku kali ni. kelas yang padat dan sibuk dengan kerja2 dinner membuatkan saya lupa semalam birthday saya. semalam saya ada photoshoot untuk dinner. mula2nya fikir malas nak bergaya, tapi untuk memuaskan hati sendiri saya bergaya la...pakai selendang je. tapi terasa bergaya. ni bukan 1st tyme pakai, cuma hari2 tertentu je saya pakai selendang. selendang pinjam plak tu.. terima kasih izzat bagi pinjam selendang....suka3x
ayu kan...hahaa
sebahagian daripada family dinner KBH
kami team marketing !!!
disebalik photoshoot...giliran tuan KP

sampai lewat malam kami bergambar....hehee...banyak songeh la korang. malu la. tak tau nak posing cam ne laa..hahahaa
tapi bila cameraman balik, pandai plak posing. sape ye? agagaaa~

lepas balik malam tu, terus saya bukak facebook. rupanya ramai yang bagi wish.
degan mata sepetnya, terpaksa la balas wish semua tu, maaf la lambat balas, tak sempat nak bukak fb.
satu lagi, saya dapat percuma panggilan drpd celcom, biasalah tu kan. tapi, saya tak pernah guna, sebab free untuk no upax je. kawan sy bukannya ramai pakai upax.
tambahan lagi saya ni  bukan jenis suka bergayut.
kita semua pun tau kan, getaran fon tu sangat kuat, boleh merosakkan saraf. kita tak nampak kesannya sekarang, tapi akan effect dalam masa yang panjang.
tapi dalam keadaan yang semakin maju ni, fon tu sangat penting kan.

hari ni saya plan nak balik rumah, nak sambut my birthday dan buat marketing kat rumah. tapi bila nak gi ambik surat kat pejabat tadi, staf tu cakap surat saya dah tak de, may be ada orang ambik. DAMN!!!!
hilang semangat nak balik. tak boleh buat la marketing kalau tak de surat tu. 
uwaaaaaaaaaa~ saya nak nangis puas2
MySpace
di hari birthday ku banyak memberi masalah.......ma nak balik!!!!!

4 comments:

Ladida said...

gile ah.. asmaq ckap damn!!.... mula nak komen pasal shawl tapi word damn tu lagi berkesan wihihi...

selamat hari jd asma..... curi satu gambar bleh?

asmaqhusna said...

tension tahap ubi kentang kowt...nak sumpah2 je org rse nyaaa....

nurul fiyda said...

rilek ark, xde surat marketing pun kalau nak blik, balik jer...
macam sya suka hati jea bila nak blik... kui2x

asmaqhusna said...

penat la kalu balik saje2 je, 2 hari je pun cuti nyaa. banyak lagi benda nk kena buat.....huhuuu

tabung untuk belajar ---->