Pages

Thanks my follower (^_^)

Sunday, December 19, 2010

::teRtekAn daLam keBorinGan::

saat memboringkan sudah terasa
nak kemas barang...tapi barang tak boleh ambik pulak
pintu stor tak boleh bukak sebab tersekat dengan barang
haishhhh...main sumbat je diorang ni
nak hulurkan tangan pun tak muat
kalau tangan ni macam pembaris muat laa....
nasib baik separuh barang asma letak kat blok lain
untuk menghilangkan boring tu...main game
main game pun boring....basuh baju
basuh baju skit je.....pastu boring balik
baca blog orang.....pun boring
main pesbuk...chatting2...
dah tak de modal untuk chat...boring balik
kalau bukan tunggu masa untuk daftar kursus ni...kompem asma tidoooo
daftar kursus satu masalah jugak
tak tau nak ambik subjek mana satu
sem ni dah stat subjek major
tak de kawan yang satu major nih
kena cari kawan baru la nampaknya
huh!
MySpace
dan saat ketensionan pun dah datang
asma kena cari sponsor untuk dinner kolej
waaaaaa....sampai sekarang tak de sponsor lagi tau
lagi tension bila asma dapat tau marketing 2 dah dapat untung sikit
dia buat jualan tyme cuti hari tu
asma??? hampeh...tara papa...
asma hanya kutip sumbangan daripada famili je. tu pun sikit je

tak pe asma...tak pe....
esok kena usaha lebih lagi...
kena call semua sponsor yang telah disenarakan
dan esok jugak asma kena bantu marketing 2 buat jualan
tapi orang akan tengok marketing 1
marketing 1 paling penting
cari sponsor....sponsor...
MySpace

harap2 asma dapat konco2 yang boleh buat keja
dan berharap sangat dapat sponsor
walaupun sikit pun tak pe
kalau tak....tak tau la ape nak jawab dalam meeting nanti

No comments:

tabung untuk belajar ---->