Pages

Thanks my follower (^_^)

Saturday, December 18, 2010

::aZam Sem bAru::

hari yang ceria...
hari yang bahagia....
hari hari hari harimau
kenapa semangat semacam je kali ni????
orang lain yang nak balik UKM esok semua sedih sebab terpaksa tinggal rumah..tinggalkan pets kesayangan...tinggalkan family...
tapi asma yang dah beberapa hari kat UKM ni terasa bahagia dan semangat je.


nak tau kenapa? perlu ke bagi tau? tapi.....nak bagi tau jugak lah

=> sebab pertama mungkin result sem lepas....asma berjaya hapuskan huruf yang asma paling tak suka dalam result :>


=>sebab kedua mungkin asma ditemani....sepanjang perkampungan ni asma tumpang bilik kawan. ada la jugak orang teman...tak macam duk kat kotak (flatelet) burhan tu...sorang2 je bertemankan cicak. klu cicak tu bleh cakap tak pe jugak.


=>sebab ketiga asma basuhkan diri dengan motivasi....tyme cuti haritu, asma ada la tengok kat tb....doc fadzillah Kamsah tengah cakap. apa lagi....bersemangat je rasa bila dia bagi motivasi tu

asma dah buat azam untuk sem depan. doc fadzilah cakap...kalau kita niat je dah dapat pahala. azam tu sama la dengan niat. betul tak??
dan ape2 perkara yang baik yang kita lakukan merupakan jihad
belajar bersungguh-sungguh merupakan jihad
cari kawan baru merupakan jihad
lawan nafsu jahat pun jihad
pergi beli makanan untuk isi perut kosong jihad jugak
cari mata air jihad ke??????
hahaa..tokok tambah je...no no no....itu menghampiri zina namanya
kalau cari lelaki untuk menjadi suami tu ye la jihad kot....tapi bukan untuk couple

aiyyyooookkkkkk....masuk bab couple plak
kembali kepada tajuk
ok, azam untuk sem depan
dengan ini saya Siti Asmaq bt Nuzam berikrar untuk fokus kepada pelajaran dan ingin berjuang melawan nafsu malas...bukan berkawan dengan nafsu.
tapi asma tak boleh fokus 100% kat akademik sebab asma terlibat dengan DINNER KBH & KARNIVAL SRM
tapi asma akan cuba sedaya upaya untuk seimbangkan semua tu...asma harus cemerlang dalam akademik dan jugak ko-kurikulum...harus
INSYAALLAH

GO BABY GO!
 YAKIN! BOLEH! GEMILANG! CEMERLANG!


~YEAH...JANGAN LEKA WALAU SESAAT PUN~

No comments:

tabung untuk belajar ---->