Pages

Thanks my follower (^_^)

Friday, November 26, 2010

::sEminGgu PerKampUngAn::

Alhamdulillah....berakhir sudah perkampungan (Bengkel Perancangan & Pengurusan)...tapi itu tidak bermakna kerja kami sudah selesai. kerja kami akan bergerak walaupun cuti. asma sudah merancang ape yang akan dilakukan untuk cuti ni. sebagai 'pengarah pengemis' opkos la asma kena mintak duit daripada orang kan. tapi asma ada plan lain juga, asma nak buat kuih siput dan jual la kat sape2 pun..hehee

banyak input dan pengalaman yang asma dapat semasa perkampungan ini. kami dah jadi macam satu keluarga. meeting pulak tak la serius sangat...penuh dengan lawak masing2 dan ada je orang tersalah sebut perkataan kan...

~mesyuarat~
~proses menyiapkan kertas kerja~
sementara menuggu makanan siap...jangan buang masa! buat kerja....
~meeting lagi~
abang Razi...pensyarah kami
asyik meeting je...sekali sekala kluar makan sama2 jugak...
haaaa....ni nak cakap pasal makan. sepanjang perkampungan ni, kami stat breakfast petang dalam pukul 3. pastu makan malam dalam pukul 12 lepas meeting.
tak breakfast sebab kafe yang gilak tu tak masak pagi. so, kami terpaksa la ikat perut....
~pantauan daripada felo, abang mouse~
~ini laporan individu yang memeningkan kepala kami~
~pembentangan kertas kerja oleh Ketua Pengarah~
~sabo je la dengan penerangan beliau...buang masa je la terangkan benda yang tak berkaitan dengan projek kami~
horeyyy!! makan pree
makan came2 lagi...tyme ni dah ade yang balik...sebab tu sikit je...dah abih makan dengar citer pasal makhluk halus dan santau oleh fauzi & ammy....citer benar dan pengalaman diorang sendiri...kusyuk je semua dengar.
jejalan kat putrajaya...ini kali terakhir kami keluar same2 dalam perkampungan...

i will miss u all...selamat bercuti untuk pasukan dinner...HIDUP ANUGERAH!!!
cuti..cuti jugakk...jangan lupa kerja yang perlu dilakukan semasa cuti. dan jangan lupa kutip sumbangan untuk pemasaran ye!
Nice to meet u all....
moga ketemu lagi kita sem depan....buatlah persediaan dari segi mental dan fizikal untuk menempuhi kesibukan sem akan datang ini...chaiyok3!!!

















No comments:

tabung untuk belajar ---->