Pages

Thanks my follower (^_^)

Friday, November 12, 2010

::seGalaNya kAli pErtamA::

yippi...yippi...berakhir sudah sem 1 tahun 2....cuti...cuti....
cuti la sangat. asma ada dua perkampungan untuk projek sem seterusnya. sekali lagi akan asma main ulang-alik dari rumah ke ukm

lepas habis paper last hari tu, asma buat kerja gila sikit....sikit je...keluar malam balik pagi2 buta. pertama kali asma keluar lewat sebegitu rupa dengan kawan2 asma...hehe. kami gi putar2 putrajaya. walaupun asma selalu je pergi putrajaya, tapi masih samar2 lagi pasal jalan nak gi sana. nak bagi tau pun was2 je...dan biarkan je izzat tersalah masuk jalan malam tu. kelakar je tengok gelagat pemandu tyme tu...hahaa~

kami pegi putrajaya naik kereta famili izzat, vios hitam, keta idaman kakak asma tuu..pertama kali rasanya untuk sem 1 ni asma keluar mereka....
dan pertama kali asma keluar dengan fep's krew...tak sangka pulak asma akan keluar ramai2 dengan bebudak fep ni. 
pertama kali jugak la asma ada gambar di putrajaya ni...gambar sebelum ni semua duk dengan pak cik asma. nak mintak segan...hehe

pertama kali pegi masjid besi :>

yang paling tak sangka, asma tengok wayang. pertama kali dalam hidup asma tengok wayang. kitorang tengk citer 'raise of the mummy'....
sebelum ni bila izzat dan shaz ajak tengok wayang, asma selalu menolak....alasannya takut tertido dan membazir duit. tapi malam tu cepat je asma setuju. hehe...nak jugak rasa tengok wayang. wayang malam tu ok la jugak walaupun jalan citer dia entah ape2 entah...tapi ada part yang kelakar sebab tu asma tak tertido. rugi?? memang rase rugi...kena bayar 10 nggit untuk citer yang pendek tu. tapi tak pe, at least dapat jugak merasa tengok wayang...
lepas ni tak tahu lagi akan pegi atau tak tengok wayang. tengok keadaan la jugak.

No comments:

tabung untuk belajar ---->