Pages

Thanks my follower (^_^)

Sunday, November 14, 2010

::BirtHday kAk tEh::

yea! yea! percubaan pertama buat kek 'slices cheese cake' asma menjadi...suka..suka...
dah lama nak buat cheese cake, semalam baru tercapai impianku. kek ni khas sempena birthday kakak asma yang ke-24....kek ni simple je bahan dia tak macam cheese cake. rase dia gebu dan penuh krim...yummy :>
nanti nak buat lagi laa. jiran2 asma pun suka. sedappp!!!
~dalam proses~
~tengah bakar~
~slices cheese cake~

satu lagi kek asma buat semalam adalah kek coklat kukus. yang ni tak jadi laa. bahan tak cukup. tapi tetap rase sodap.
ni la kek coklat..tak macam rupa kek langsung kan??

kakak asma pulak buat puding triffle. pertama kali jugak dia buat. tak menjadi, tapi sedap jugak...
~puding triffle~

kakak asma sorang lagi buat dadih. tak sempat nak ambik gambar dadih. seronok je menjamu orang makan. jiran2 asma tak tau pun jamuan tu sempena birthday kakak asma. tak kan la nak bagi tau plak. kitorang cuma nak test masakan masing2 je. 

 ni la kak teh asma yang semakin tua. dia sorang je kakak asma yang belum kawin.
semoga dia mendapat jodoh yang baik dan dapat membimbing ke jalan yang benar!!



No comments:

tabung untuk belajar ---->