Pages

Thanks my follower (^_^)

Monday, November 1, 2010

::taRikh peNting::

27/10/10 ---> International Business (8:30)
28/10/10 ---> Managerial of Accounting (8:30)
29/10/10 ---> Finance of Principles (3:30)
02/11/10 ---> Management Information System (8:30) 
03/11/10 ---> Balik Gua Musang
09/11/10 ---> Kembali ke UKM
10/11/10 ---> Business Communication (3:30)
11/11/10 ---> Pagi jumpa Doc...petang balik GM
20/11/10 ---> Balik Sg. Tengi...kenduri
21/11/10 ---> Check In Kolej untuk Perkampungan
28/11/10 ---> tamat Perkampugan...balik Semenyih (tak pasti)
29/11/10 ---> Balik Gua Musang lagi...yippi...yippi

hari ni 2 nov, asma sudah bebas dari empat paper.hari ni paling teruk rasenya..."dah la jatuh, ditimpa tangga pulak"..jawab exam dengan perut yang sakit dan kaki yang menggigil sebab jalan jauh, jauh ke??? ehhee~~ 
sem ni amik sikit je subjek... harap2 dapat lah baiki result yang lepas...tapi tak yakin sebenarnya dengan jawapan yang telah asma buat tu...huhuuu...tawakal jo laaa... 
esok pulak asma akan bertolak balik ke GM...moga asma selamat sampai ke pangkuan keluarga hendaknya... tak sampai hati jugak rasanya nak tinggalkan kawan2 asma yang tak balik untuk gap 10 hari ni. kesian diorang...tapi apekan daya, keluarga lebih utama.
janganlah ada yang merindui diri ini sepanjang asma balik rumah...kononnya ada orang rindu...ahakkssss! sape la nak rindu diri ini kan. asma ada ke..tak de ke...sama je kan....macam tak wujud je...heeeee~~~



2 comments:

tabung untuk belajar ---->