Pages

Thanks my follower (^_^)

Friday, December 30, 2011

::Minggu Study @ Minggu Bercuti::

assalamualaikum!!!
wahhh! lama tak menyusun kata-kata kat blog.
kekurangan idea untuk menulis la..lagipun charger kamera tak ambil lagi dengan uncle asmaq. tak best menulis tanpa gambar kan...

sekarang adalah study week bagi student degree di uni asmaq and uni yang seangkatan dengannya.
study week ye...diulang minggu study bukan cuti!!!
baguslah kalau sape2 yang dah study tu.
asmaq? heheee..
asmaq dah rasa macam cuti pulak....
mula2 balik rumah sebab berkumpul satu famili, bukan senang nak berkumpul satu famili macam hari tu. tambahan lagi ma asmaq cakap nak bawak gi jumpa doktor pakar kulit. tapi macam tak de je dalam jadulnya.
so, asmaq lari balik selangor kononnya nak study. tapi asmaq pergi rumah famili angkat kat semenyih dua malam. sekarang baru balik.....itu bermakna asmaq tak study lagi.

petang tadi asmaq pegi pusat kesihatan dalam uni ni untuk periksa kaki lagi sekali. sekali dia tukar doktor lelaki daaa...sangat malu nak tunjuk kakiku. next week kena jumpa doc tu lagi...owh malu!

kepada kawan2ku selamat mengulangkaji semua. jangan malas2 ok. study juga adalah satu jihad sebab kita menahan dari hasutan syaitan.
asmaq bila nak study? relax sudahhh...exam asmaq tahun depan, lambat lagi tu kan....hahaaa

No comments:

tabung untuk belajar ---->