Pages

Thanks my follower (^_^)

Wednesday, November 30, 2011

::Aduhai....Asmaq::

sekarang adalah hujung sem dan musim ketensionan bagi pelajar macam asmaq ni, buat kerja last minute...musim hujan yang menangisi ketensionan student...musim banjir di peprustakaan....musim kilat sampai tak cukup tidur.
nasib lah badan...kalau tak banyak kerja bukannya student uni namanya.
kalau tak stress bukan manusia namanya.

Gelagat asmaq bila berassigment

I
I
I
V
Assignment FALSAFAH ALAM SEKITAR
buat sambil dengar lagu dan tersengih-sengih
goyang-goyang kepalo sekali
relax je buat nye

Assignment PENGANTAR PENDIDIKAN BERSEPADU
buat dengan keadaan sunyi dan banyak termenung memikirkan ayat

Assignment Bahasa Arab
buat dengan bersungguh-sungguh sambil mulut terkumat kamit tanda bersemangat.
tangan aktif bermain ayat dan kaki goyang-goyang.

Assignment STRATEGIC MARKETING
just be cool!
 tiba masa untuk present baru gelabah

Assignment STRATEGIC MANAGEMENT
buat sambil tarik2 rambut...keluarkan anak mata...kalau boleh nak hantu-hantukkan kepala kat dinding.
sangat tension.

Assignment OPERATION MANAGEMENT
buat sambil menangis-nangis...baca jurnal sambil meraung.
sem ni paling banyak kena kaji jurnal..
tension berganda-ganda.

semoga asmaq dapat siapkan semua dengan sempurna dan tepat pada waktunya
Go asmaq Go....go to bed!

No comments:

tabung untuk belajar ---->