Pages

Thanks my follower (^_^)

Saturday, November 19, 2011

::Majlis Pertunangan Babam::

yeaaahh! asmaq kembali menggerakkan jari jemari di papan kekunci untuk melahirkan perkataan dalam blog.
dah lama tak bukak blog sampai tak hingat password sendiri.
but, walaupun internet di bumi UKM ni sooooooo slow, asmaq akan tetap berusaha menghupdate blog.
dah banyak kali duk tangguh  ni sebab tak boleh upload gambor.
fuh2! usaha lagi...uasaha lagi asmaq.

raya haji yang lepas, babam asmaq dah disatukan dengan pilihan hatinya.
baru mengikat, bukan disatukan rumah lagi...heheee
alhamdulillah.....dalam pertemuan yang singkat, mereka boleh menerima satu sama lain.
semoga ikatan pertunangan itu membuatkan mereka lebih mengenali dan memahami isi hati dan perangai masing2.

ma, kak niniey, be josh & ayoh
my ayah tu kena paksa duduk bergambar. bertuah babam josh dapat bergambar dengan ayah. bukan senang nak amik gambar with a busy busy man.

yang turut memeriahkan majlis~puteri2 Nuzam
kami berempat sepatutnya...sorang lagi my sister tak dapat join.

budax tecik pun ada..my niece
yang lelaki tu satu2nya adik asmaq...samada percaya atau tak, awal tahun hari tu dia masih gemok gedebab.
sekarang dah jadi kurus kering. usaha dietnya berhasil. cayalah!

Tok wan & acik ma
walaupon tok wan tak berapa sihat, tetap menggagahkan diri datang dari jauh untuk majlis pertunangan cucunya.
thanks for both of them...and also my tok ayah and my babam long...thanks a lot!

SELAMAT BERTUNANG

SEMOGA IKATAN ANTARA HAMZAH & NINIEY AKAN TERJALIN SEHINGGA KE JINJANG PELAMIN.
DAN SEMOGA PERHUBUNGAN MEREKA DIRESTUI DAN AKAN BERKEKALAN HINGGA KE AKHIR HAYAT

No comments:

tabung untuk belajar ---->