Pages

Thanks my follower (^_^)

Sunday, June 20, 2010

# luahan hati #

huhu...tinggal satu hari je lagi nak exam...asma tak tau ape yang asma study. mata tgk nota tp fikiran melayang....shortsem ni banyak sangat dugaan asma terima...semakin hari semakin lemah hati ni....air mata plak sangat mudah mengalir...kadang2 nak gila dibuatnya. selesai satu masalah datang satu masalah baru. 2 hari lepas asma dah hantar laptop yang sakit tu ke low yat. sebulan baru bleh gi tuntut balik. terima kasih kepada sahabat asma, tengku farha yang sanggup korbankan masa temankan asma ke low yat. terasa diri ini sangat menyusahkan...kenapa la asma cuai sangat. tapi asma dah tau jalan nak gi kl tu. lpas ni harap asma tak menyusahkan org lagi. tapi pagi tadi skali lagi air mata ini jatuh. tak dapat nak tahan lagi dah. stor untuk shortsem takkan di bkak....asma terpaksa minta pakcik datang ambik barang...dah la dia sibuk dengan keje. tapi asma dah tak de jalan lagi...asma memang menyusahkan orang....spanjang laptop tak de di sisi, asma dah tak de tempat untuk luahkan perasaan, untuk bersembang, tida lagi kata2 nasihat....asma slalu berYM dengan seorang kakak klu hati ini terasa sunyi....tapi skarang....asma hanya mampu bermonolog sendirian...klu asma anta mesj dkat kakak tu pun, dia bkannya ada kredit nak balas. biasa laaa...cuti ni semua orang tak nak top up telefon...duit pun banyak melayang disebabkan masalah yang asma hadapi....skarang asma terpaksa print nota slide....huh! kalau la laptop ada, tak payah nak bazirkan duit print nota2 ni. hari ini asma nak habiskan masa dengan jalan2.... tak kisah la mane2 pun....nak tenangkan hati ini...smoga asma diberi ketengan dan ketabahan untuk menempuhi exam :'(

No comments:

tabung untuk belajar ---->