Pages

Thanks my follower (^_^)

Thursday, June 10, 2010

wahhh!!! blog b'wajah baruu :>

sanggup korbankan mase tido semata2 nak mngadap blog. explore blog time!!! blog hari ni ada bnda baru. so, asma tukar background.lawa tak???..rambang mte dibuatnya. mate ni dah ngantuk sbb malam tadi asma tak cukup tito gara2 nak kene bentang law tadi. alhamdulillah.....smua b'jalan lancar semasa kami bentang tadi. yang paling bestnya tyme nak abis klas....ada 4 group tak present lagi. mereka masing2 brebut nak present dulu. alih2 lectrr ckp "kejap2 kpd presenter2...kte sambung lain kali". hahahaha....sukanya gelakkan orang. tu laaa...sape suruh berebut akhir2 kelas. mujur group kami gi present awal. terima kasih kpd kawan2 yang telah m'jayakan presentation kte tadi. walaupun nampak macam kucar-kacir skit....but that is not bad!
lega rasenya lepas present tadi....
skang kena pikir pasal assignment plak!!!

sbelum present tadi punyalah cuak...sakit prut tiba2 je. ngada2 btul perut ni.hehe...ape tak nya...minum nescafe sejuk pagi2 lagi. nescafe tu buat smalam sbenarnya, tapi tak jadi minum takut tak leh tito... lpas tu sampai plak 1 msj dari kawanku "exited nak bagitaw...law sy dpt A+" 
msj ini btul2 m'cabar aku dalam law. but i'm happy sbb dia telah b'jaya dapat result cemerlang...tumpang happy skaki ye prenzzz. tahniah jugak kpd kawan2 yang telah m'dapat result hari ni. nampak gaya smua mcm puas hati dgn result masing2...asma pun snang tgk post2 diorang kat fb!!! like it...

1 comment:

nas said...

congratz....ermm...better kamo setting comment kamo dlm btk pop up..and buang word verification

tabung untuk belajar ---->