Pages

Thanks my follower (^_^)

Tuesday, September 27, 2011

::di Hari k0nv0keSyen::

euuuuwww...selamat sudah menjalani majlis konvokesyen semalam dengan menyarung jubah ungu.
hari yang hot, hari yang paling bahagia, hari yang penuh makna.....
ops...ops...semalam bukan asmaq yang konvo, anak saudara kepada tok saudara asmaq yang konvo (tak reti nak mention hubungan persaudaraan kami)....senangnya sedara je lah.

suasana semalam agak tegang sebab dia ada sedikit tekanan. masalah tak diduga datang tanpa diundang.
kesian tengok dia. kalau asmaq tempat dia semalam kompem2 menangis. ape tak nya, dah la penat...ramai orang lagi...masalah pulak datang gedebuk....pusing2!
tapi k.naida sangat sabar juga orangnya, masih mampu tersenyum untuk orang2 di sekelilingnya.
dan tak habis mintak maaf kat asmaq semalam sebab kami tak sempat nak borak lama2. asmaq tak rasa ape2 pun, cuma kesian je. dan asmaq faham situasi k.naida semalam. asmaq datang cuma untuk menyibuk dan mengambil sedikit kegembiraan orang2 konvo ni...heheee

with k.naida dan k.husna...next year asmaq dan k.husna pulak yang akan konvo

diapit oleh k.naida dan k.hyeda (mataku terpejam pulak...silau) .....k.hyeda baru lepas konvo sehari sebelum ni.

itulah graduan penghuni borhan. dah tak de dah senior asmaq di burhan....
semoga mereka akan berjaya dalam mendapatkan pekerjaan yang sesuai.
yang k.naida kompem2 jadi cikgu sebab dia dapat biasiswa cikgu....semoga akak tabah dan tenang dalam menempuhi hari2 akan datang.
congratulations!!!!!

No comments:

tabung untuk belajar ---->