Pages

Thanks my follower (^_^)

Saturday, September 24, 2011

::Dahulu & Sekarang::

Happy week end!!!
today I want to show my new room.
UKM renovate semua bilik yang lama...dah lama sangat bilik tak diubah suai, zaman mak sdare asmaq duk kat kolej ni lagi (Mak cik asmaq pun duk burhan jugak dulu).

BILIK DAHULU

meja tergantung dan panjang, meja antik gitu....my aunty said "kalau malas jugak nak study dengan meja cam ni tak tau la"
mejanya ok, cuma kerusinya la yang buat sakit badan bila duduk untuk study.

ops! kerusi duk kat sini....almari di tanam dalam diniding, jimatkan ruang.
gambar ni ambik waktu mula2 masuk tahun dua sem dua.
bersepah macam kapal pecah.
biasa la baru masuk, tak sempat nak kemas2 lagi di tambah dengan barang2 dinner sem lepas.

BILIK SEKARANG

bilik asmaq di tahun 3 sem 1....bilik yang dimasukkan perabot baru dan cat baru.
tak de dah meja panjang dan tergantung.
cuma langsir je tak tukar, masih guna yang lama lagi.

almari pun baru. asmaq suka almari ni berbanding yang lama...semua perabot besi. and look, my door also new.

perabot tambahan, rak tergantung....I like it (^_^)

my cactus yang semakin membesar...kenangan dari kursus kat cameron

secara keseluruhannya, bilik baru ni saya nak bagi bintang. alhamdulillah dapat perabot baru.
dan peraturannya pun banyak lah. biasa lah bilik baru ni, tak boleh tampal2 di dinding (tapi asmaq dah tampal satu...shhhhh!), tak boleh ubah kedudukan perabot laa...kalau biat jugak bayar denda la jawabnya.
harap2 asmaq tak kena denda....asmaq kurang jelas dengan peraturannya la...hehee....tak sengaja menampal!

#yuran kami naik sem ni sebab renovate bilik...dua kali ganda kot naik

No comments:

tabung untuk belajar ---->