Pages

Thanks my follower (^_^)

Monday, August 9, 2010

kenapa laa sejak akhir2 ni rse kesunyian je...urmmm...tp alhamdulillah...hujung mggu lpas asma ditemani oleh my best prenzz, toffy sha again ^_^ thanks frenz kerana dpt meluangkan mase b'sama2...happy bersamamu walaupun duit banyak melayang....tp tak pe melayang utk famili jgk...rase seronok je ble kita dpt beli something utk famili kan...asma shopping barang utk adik, ank2 buah & kawan....utk ma & ayah akan datang!!! tak tau nk bli ape utk ma & ayah....
tak lupa juga kpd kakak angkatku, nurul fyda sbb luangkan mse sparuh hari b'sama asma...bwk gi jln2 & breakfst kat luar...sedappp...mkn roti canai kapas..*gmbar xleh nk upload plak, tak tau knape....nak tunjuk btape bsarnya roti canai kapas tu...yg paling best pegi lepak kat dataran gemilang....kbetulan plak abang tu tgh buat demo silat...i like him...suka tgk muka dia je.....muka yg kelakar :> sabar je cik nurul mlayan kerenah asma tyme tuu....trima kasih banyak2 nurul!!!
harap2 hujung minggu yang akan tak akan m'bosankan asma...asma tak suka hujung minggu...tp sepanjang bln puasa ni asma dah plan utk gi merempat rumah keluarga angkat & sedara mara....semoga tiada halangan utk asma gi sana....!
asma juga ingin kurangkan berfacebook....kadang2 ada post yg mnyakitkan ati asma...kadang2 jgk asma t'salah faham dgn post org....dan asma tak nak org t'salah faham & sakit ati dgn post asma....slepas ini asma perlu tapis dulu sbelum mngeluarkn post....tp skang bkak fb skadar cek mesej je...kadang2 layan jgk post org, post yg ada kaitan dgn asma je...minta maaf kpd kawan2ku jika asma ada menyakiti korang melalui fb...harap2 semua ni tak berlaku la kan ^_^

No comments:

tabung untuk belajar ---->