Pages

Thanks my follower (^_^)

Wednesday, April 4, 2012

::Jenjalan Tumpat::

Assalamualaikum w.b.t

lama bebenor saya rehatkan diri dari menaburkan kata-kata di blog....sibuk punya pasal. lagi pun line tenet kat sini tak okay. banyak sangat kerja yang kena buat. kadang2 sampai perlu 'satay up' malam2...heheee..sekarang masih banyak kerja tak siap...

saya cuma nak share gambar2 yang pergi Tumpat hari tu (dengan kata lain nya nak menunjuk la kan). Tumpat ni nama daerah dalam Kelantan ye. kat sini memang ramai la orang siam...kalau tom yam tu, memang banyak la jual kat tepi jalan.

bersantai di tepi jalan...lalalala~

saya pergi jenjalan Tumpat sebab nak pergi tengok pesta pantai...tapi tak de peluang sebab malas nak bersesak ke pantai....punya la ramai orang. tambah lagi waktu tu cuti sekolah. so, bersantai lah tepi jalan sambil tengok orang berkayak...huhuu

She is my friend.....cik Nora kechik

cik nora tu berlatar belakangkan thailand.sekarang nak pegi masuk thailand dah tak berani...boleh pergi setakat sempadan je la. orang kata diorang banyak tanam bom. baru2 ni pun dah ada kes orang kena tembak. seram je bunyi!

with my cousins yang nakal2

Patung Besar (lupa la nama tempat ni)

haaa....itulah aktiviti saya...lepas pergi kat pesta pantai, konon2nya la kan...then pegi pengkalan kubur, then gi kat sempadan antara Malaysia-Thailand...Then, makan2 kat tepi pantai...then, kat patung besar yang duduk tu...then, then, then pi tesco sebelum sampai rumah. tapi sebelum pergi tumpat, kami pergi kuala krai dulu...ada majlis kawin. perjalanan kami adalah selama 3 hari 2 malam...memang penat giler2 la bagi sape yang drive kete tu kan. baru ku rasa bagaimana perasaan kakak saya bila drive jauh2...memang patut la dia asyik merungut.



#finish....moh sambung keje masing2!

No comments:

tabung untuk belajar ---->